Viki szabadulása a reikiből

2005.09.21-i tanúságtétele
/Forrás: www.orallo.hu/

 

Mindig is azzal a tudattal éltem, hogy van Isten, hogy van egy Lény, aki Mindenható, hall, lát és érez bennünket embereket, és képes bármire, amit akar és leginkább azt gondoltam, hogy nagyon szeret. Ezek az érzések, gondolatok egészen pici koromban már megfogalmazódtak bennem. Talán lehettem 5-6 éves, amikor eldöntöttem magamban végleg, hogy nem igaz, hogy nincs Isten, bármennyire is ettől volt hangos az akkori világ (kommunizmus). De most ugorjunk egy nagyot az időben. 17-18 éves korom környékén elkezdett nagyon érdekelni a szellemvilág, van-e vagy nincs?

Olyan szinten kezdett érdekelni, hogy elkezdtem az u. n. okkult dolgokat az életemben csokorba szedni. Asztaltáncoltatás, ingázás, tarokk-kártya, különböző jövendőmondási technikák, asztrológia, transzcendentális meditáció, agykontroll és ez mind olyan szinten, hogy működött az életemben! Ha leírom azt a szót, hogy médium, akkor azt hiszem minden világos. Pár percnyi beszélgetés után midenkinek megtudtam 100-os pontossággal mondani, hogy milyen zodiákus jegyben született, milyen betegségei voltak vagy lappanganak benne stb. Ezekről még hosszú oldalakat tudnék írni, de nem az a célom, hogy bemutassam a sötét oldalt, bár akkor ezt nem tudtam, az a cél vezetett, hogy mindenkinek, aki rászorul valahogy segítséget tudjak adni. A Védikus irodalomtól kezdve egészen az azték asztrológiáig minden megtalálható volt a kis könyvtáramban, és olvastam boldogan, egyetlen egy könyvet nem tudtam olvasni, egyszerűen nem értettem: a Bibliát.

 


De az életem mélypontja igazán a reikivel jött el!

 


Azért szántam rá magam erre a lépésre, mert nagyon kétségbe voltam akkoriban esve, és mindent elkövettem volna annak érdekében, hogy az Édesanyám meggyógyuljon, aki már 1 éve orvostól orvosig, kórházról kórházra járt, és egy szemernyit sem lett jobban, sőt még igazából a betegségét sem tudták diagnosztizálni. Már megírta a végrendeletét is, de ott volt még az öcsém, aki csak a középiskola padját koptatta (nagy korkülönbség van közöttünk), Édesapánk pedig már korábban meghalt.

 


 

Egyszóval, amikor megláttam a reikit hirdető plakáton, hogy kézrátétellel gyógyítás, béke, boldogság és hasonlók, akkor minden gondolkodás nélkül elmentem remélve azt, hogy a megoldás innen fog jönni. Elmentem tehát erre a reiki hétvégére, ahol a "mester" (nekem ma már csak egy Mesterem van: Jézus) beszélt arról, hogy hogyan is működik ez a gyógyító energia. Beszélt Jézusról, aki kézrátétellel gyógyította a betegeket, hogy aki hozzá ment az mind meggyógyult, és a tanítványokat is erre tanította annakidején, hogy mi a csínja-bínja ennek a módszernek, hogyan vette Jézus az univerzumból az erőt vagy energiát ahhoz, hogy másokon segíteni tudjon. (Igazából csak koppantak a szavai, amikor Jézusról beszélt, nem érintett meg.) Valamint megtanultuk a csakrák elhelyezkedését a testen, funkcióit és egyebeket, valamint azt, hogy a beavatás alkalmával a fejtető csakrát fogja megnyitni, amin keresztül mi is csatlakozni fogunk az univerzumhoz.

 
 


Miután ezzel telt el az egész délelőtt, egy kis szünet után a beavatási szertartás következett, de előtte mindenkinek alá kellett írni egy nyilatkozatot, hogy saját felelősségére vállalja ezt a beavatást.

7-es csoportokba osztottak bennünket, és elkezdődött. Hogy mi kezdődött el ezzel az csak igazából később tudatosodott bennem. Ültünk heten egy elsötétített szobában, és a "mester" különböző érthetetlen szöveget duruzsolt, és mindenki feje fölött piszmogott valamit. Nekünk be kellett csuknunk a szemünket, és akkor éreztem először igazán, de igazán a szellemvilágot. Akkor hirtelen kinyitottam a szemem, és hatalmas lángnyelveket láttam mindannyiunk alatt, és hatalmas forróságot éreztem, és azon csodálkoztam, hogy a többiek ezt nem látják, nem érzik??? És a kör közepén megláttam saját magamat, ahogy lebegek afölött az iszonyú lángtenger fölött. Nagyon féltem. Amikor a "mester" meglátta, hogy remegek, mint a kocsonya, odajött, átölelt és vigasztalt ui. elsírtam magam.

 
 


A délután további része azzal telt el, hogy a frissen megszerzett csatornával megtanuljunk "bánni", használni, élni vele. A "mester" arra tanított, hogy kezelés(?) előtt mindig imádkozzunk vagy meditáljunk, ki miben hisz, ha Jézusban hiszel, akkor Hozzá, ha a mindenütt jelenvaló Jóban hiszel, akkor ahhoz, és így tovább. Így telt az a nap, és eljött az éjszaka. Iszonyú volt!!!!!! Előzőleg beszélt ez a jóember (a magát mesternek tituláló) arról, hogy ne ijedjünk meg a szellemi lényeket fogunk látni, ez teljesen normális, sőt, néhányunk, ha elég mélyen és kitartóan gyakorolja a szellemét stb. még személyes vezetőt is kaphatunk, és ha méééég tovább és méééég gyakrabban, akkor akár többet is kaphatunk a szellemvilágból, akik majd segíteni fognak nem csak a gyógyításban, hanem az élet miden területén. Akkor még bevettem ezt a maszlagot, sőt örültem neki.

Igen ám, csakhogy első éjszaka nem hogy egy, de kettő nagy dög (szellemi vezetőnek titulált démon) jött el hozzám. Nagyon kedvesek, vidámak és aranyosak voltak, de valahogy mégis riasztó és félelmetes volt. Emberi alakjuk volt, de szellemi testtel.

Na nem akarom tovább ezt taglalni, bár még mindig csak a dióhéj változatot írom. Egy érdekesség még ehhez: ez alatt a hétvége alatt alig ettem valamit, és 2 kg híztam, ez azért érdekes még, mert akkoriban minden dkg-ért megküzdöttem, hogy feljöjjön, és meg is maradjon, sőt arra kellett figyelnem, hogy a jó étvágyam ellenére ne fogyjak. Lépjünk. Nagyon szorgalmas "tanítvány" voltam, és az a két dög gondoskodott róla, hogy haladjak is rendesen, de nem akarom leírni a további szellemi élményeimet, mert akkor soha nem fogok végezni ezzel a történettel, de annyit még, hogy megismertem a természetüket. Persze Édesanyám ugyanúgy beteg maradt. Ismét ugorjunk az időben. Elégedetlen és boldogtalan voltam annak ellenére, hogy a dögök mindent megtettek annak érdekében, hogy befogják a szemem és a fülem, és igenis érezzem már jól magam. Nem ment.

 
 

Egy szeptemberi napon (szept. 30-án) volt, amikor egy kedves ismerősöm Jézusról kezdett beszélni mint Megváltóról, Gyógyítóról, Szabadítóról. Beszélt arról, hogy annyira szeretett bennünket embereket, hogy meghalt értünk. Mindezt nagyon egyszerű szavakkal.

 

"Mert úgy szerette Isten e világot,
hogy az ő egyszülött Fiát adta,
hogy valaki hiszen ő benne,
el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
(János 3:16)

 

Ahogy ez a kedves ember beszélt nekem Jézusról, közben azt éreztem, hogy Valaki "átöleli" a szívemet, és mintha egy könnyű finom kéz simogatná a fejemet. Életemben akkor éreztem először, hogy IGAZÁBÓL nem vagyok egyedül, és ez a Valaki engem nagyon szeret, bár én nem ismerem Őt, valószínűnek tartottam, hogy Ő viszont ismer engem. Amikor ez a kedves ember elment, olyan volt, minha ezt a kedves Valakit magával vitte volna, és én újra egyedül lettem. Olyannyira elkeseredtem, hogy majdnem sírtam ott a nyílt utcán, és teljes testemben remegtem. Hazarohantam, de a remegés és ezt az "üresség" érzés méginkább a hatalmába kerített, képtelen voltam egy pohár vizet is meginni anélkül, hogy ne borítottam volna ki, annyira erőt vett rajtam a remegés (persze később megtudtam miért volt ez). Már késő délután volt, leültem a kedvenc fotelembe, és elkezdtem gondolkodni, egy valamit biztosan tudtam, nekem az a Valaki nagyon KELL. Lássuk csak miről beszélt ez az ember? Jézusról. Mint egy villámcsapásként jött a gondolat:

 



Vedd elő a Bibliát!!!!!!
Alig tudtam a kezembe fogni,
mert még mindig őrülten remegtem,
és egyszerűen csak felnyitottam,
és ahol megakadt a szemem elkezdtem olvasni.

 

"Ne félj, mert én veled vagyok,
ne csüggedj, mert én vagyok Istened!
Megerősítlek, meg is segítlek,
sőt győzelmes jobbommal támogatlak."
(Ézsaiás 41:10)
Leírhatatlan, hogy mi történt akkor!
Még most is könnybe lábad a szemem.


ISTEN SZÓLT HOZZÁM!!!!

 

A remegés megszünt, és Ő megölelte a szívemet, körbevett a jelenlétével, valóságosan is (szellemben), vigasztalt, és tényleg megtaláltam azt a Valakit, akiről beszélt az a kedves testvér. Egész éjszaka velem volt Jézus, mint egy burok úgy vett körbe. Soha nem éreztem ilyen biztonságban, békességben és szeretetben magam! Egész éjszaka imádkoztam, bár akkor még nem tudtam, hogy azt teszem. Kértem, hogy maradjon velem mindig, mert szeretem, és nem akarom Nélküle élni az életem. Majd beleőrültem a boldogságba!!! Akkor olyan volt, mintha láthatatlan láncok estek volna le rólam, és a hátamról egy hatalmas, elviselhetetlenül hatalmas sziklatömb. Szabadnak éreztem magam és könnyűnek, igazából akkor döbbentem rá, hogy mennyire nyomorult és kiszolgáltatott voltam.

 
 


Másnap amikor kimentem az utcára teljesen másnak láttam mindent, a fákat, virágokat, madarakat, a színeket, az embereket. Mindent mintha élesebbnek, élénkebbnek, élettelibbnek láttam volna. Mintha a szememről valami hályog vagy sötét napszemüveg esett volna le. Egy teljesen új ember nézett ki a fejemből, és nem voltam egyedül, mert akkor már Jézus velem volt. Akárhova mentem mindig éreztem a jelenlétét. Éjszaka pedig bebugyolált a Szent Szellem takarójával. Persze akkor még ezt sem tudtam, jaj nagyon sok mindent nem tudtam, egy valamit tudtam, az Egy Élő Igaz Isten van velem.

 
 

Egyik ilyen éjszaka történt, nem sokkal a megtérésem után, (azon a bizonyos szept. 30-án), hogy lezsibbadt mind a két kezem könyöktől lefelé, de oly annyira, hogy úgy éreztem nincs kezem. Megrémültem, mi ez??

 



És a Úr megszólalt:
Nem te akartál saját magad gyógyítani?
Én vagyok a Gyógyító!

 

Azonnal megvallottam, mint bűnt a reikis praktikát, és hasonló okkult dolgokat. Megjegyezném itt: nem ismertem a Bibliát, csak azt a pár sort, amit leírtam ide, és nem találkoztam hívő-keresztényekkel sem, egyedül csak az Úrral volt kapcsolatom, Ő vezetett, Ő tanított kb. 1 hónapig együtt voltunk édeskettesben. Ő és én.
Ahogy bocsánatot kértem, ismét érezni kezdtem a kezem, és megkönnyebbültem. Abban az időben nagyon sokat sírtam örömömben, és bánatomban, hogy mennyi bűnt elkövettem az Úr ellen.

Beszélni kezdtem Jézusról Anyukámnak, szinte ömlött belőlem a szó. Ő megkérdezte, hogy honnan tudok én ennyi mindent az Istenről, hiszen nem is olvastam a Bibliát, nem járok templomba, nincsenek keresztények a közelemben. Mi történt velem, hogy olyan vagyok, mint aki nem is a földön jár, majd szét csattanok a boldogságtól és az élettől?! Hát elmeséltem neki, mi történt.

 

Tudom, hogy nem fogjátok elhinni mi történt:
meggyógyult, és azóta is makkegészséges.

De most ugorjunk újra egy kicsit az időben!

 



Igencsak megijedtem, mert egy hatalmas fekete alak állt a szoba közepén, és szinte harapni lehetett volna a levegőt, annyira erősen jelen volt a gyűlölet, a harag. Ez a lény volt az egyik "szellemi vezetőm", és most láthattam az igazi "arcát", egy hatalmas kard volt a kezében, amivel lesúlytott rám. A bal vállamon keresztül a jobb csípőmig végighúzta bennem a kardját. Azt hittem tényleg meghalok, soha olyan fájdalmat nem éltem át, mint akkor. Nem tudtam mit tegyek, ráadásul ez a határtalan gyűlölet és fizikai fájdalom teljesen lebénított, és ekkor egy hang megszólalt a szívemben: Jézus neve.

 

Hangosan kimondtam: JÉZUS!
Mint amikor a sötét szobában felkapcsolom a villanyt,
a lény eltünt, és én békésen,
mintha mi sem történt volna aludtam tovább.

 


Tényleg nagyon sokat tudnék még írni, de már így is hosszúra sikerült a történetem, pedig még ez is inkább csak mogyoróhéjra emlékeztet.

Még valamit szeretnék megosztani veletek: amikor hatalmas fényességben megláttam az Atyai trónt!

(Ahogy Istvánnal történt az ApCsel. 7:55-56 -ban)

"Ő azonban a Szent Szellemmel telve az égre függesztette a tekintetét, és látta Isten dicsőségét és Jézust, amint az Isten jobbja felől áll. Ekkor így szólt: Íme látom az eget megnyilva, és az emberfiát, amint az Isten jobbja felől áll."

A Szent Szellem keresztségemkor történt, teljesen elborított a Világosság, és akkor megláttam Őt, a trónon ült, és balra lehajolt hozzám, majd azt mondta:

 

"Végre hazaértél, már nagyon vártalak"!!!!

 



Dicsőség és hála az Úrnak, aki így szeret bennünket!



"Halleluja, mert uralkodik az Úr, a mi Istenünk, a Mindenható!
Örüljünk és ujjongjunk, és dicsőítsük Őt!"
(Jel. 19:6-7)

 
 
 

 

Szerző: CRUSE  2010.04.09. 12:43 2 komment

Címkék: okkultizmus

Sötét erők szolgálatában Ron Cohen története Csak egy szokásos nap volt. Hatodikos voltam és siettem haza az iskolából, leszálltam az iskolabuszról, átöltöztem, ittam egy korty tejet és kirohantam az ajtón. Siettem átjutni az utcán, hogy találkozhassam barátaimmal. Jellegzetes zsidó családban nőttem fel Huntingtonban, Long Islandon. Mivel Cohenek voltunk, édesapám a rabbinikus szabályok szerint élt, sőt egy ideig még kósernek is számított. Gyermekkorom mégis messze volt a szabályostól. A Woolsey Street mögött az erdőben volt egy tisztás, ahol ástam egy gödröt és farönkökkel vettem körül, hogy le lehessen rájuk ülni. Ott szoktam várni a barátaimat. Fiatal srác koromban nagyon sok barátom volt. Összejártunk és beszélgettünk. Ismertek engem, és én is ismertem őket. Az egyedüli probléma csak az volt, hogy barátaimnak nem volt hús-vér testük! Szellemek voltak. Attól kezdve, hogy először jelentek meg kicsiny ragyogó formát öltött fényekként, valamivel több, mint egy év telt el, mire végre "személyekként" tudtam őket azonosítani. Nevükön szólíthattam őket, beszélhettem velük és ők is velem. Sok éven át velem maradtak. New York Cityben, amikor médium voltam, ezek a "barátaim" más emberek életéről adtak információkat. Emlékszem, hogy reggelente, amikor felébredtem, a torkomon át gyakran elhagytam a testemet, átrepültem a lakóépületek felett, majd le a parkolóházhoz, ahol a gyerekek játszottak. Miután megnéztem, hogy mit csinálnak és milyen ruha van rajtuk, visszacsúsztam a testembe. Ezután felkeltem, felöltözködtem és csatlakoztam hozzájuk. Mindig mindent úgy találtam, ahogy előzőleg láttam. 12 éves koromban egy olyan természetfeletti élményben volt részem, amely meghatározta a jövőmet. Délután öt óra lehetett egy szép, forró, júniusi napon. Kisétáltam lakásunk bejárati ajtaján, és észrevettem, hogy kb. 7 méterre bal kezem felől egy ember áll egy domb tetején, és engem néz. Hosszú barna haja volt és erőteljes tekintete. Hosszú, fehér ruhát viselt és karjait széttárta. Emlékszem, hogy vöröslő lyukakat láttam kezein. Ösztönösen tudtam, hogy Jézus az. Nem látomás volt ez, hanem valóságos jelenés. Mivel a hagyományokhoz erősen ragaszkodó zsidó családból származom, nem sokat tudtam Jézusról, amit pedig tudtam, az mind negatív volt. Ám abban a pillanatban két hatalmas dolog történt velem. Először is túláradó vágyat éreztem, hogy valóságosan megtaláljam ezt az embert - nem egy vallásban, hagyományban vagy épületben, hanem, hogy megtaláljam a valódi Jézust. A másik egy belső felismerés, kijelentés volt arról, hogy a csodák világa valóságos. Valahogy belülről tudtam, hogy annak, aki ismeri Jézust, adott a lehetőség, hogy felnyúljon a szellemvilágba, és átvegyen egy csodát az életébe! Ez volt tizenhat éves kutatásom kezdete! Ez az, amit kerestél A Northport középiskolában érettségiztem, és a floridai Miami Egyetemen tanultam tovább könyvelési szakon. Az egyetem második és harmadik éve alatt belekeveredtem az asztrológiába, a numerológiába, az okkult jelenségek kutatásába, és kapcsolatba kerültem egy Edgar Cayce Alapítvány nevű csoporttal. Edgar Cayce spiritiszta médium és "szellemi közvetítő" volt, aki felső helyeken lévő gonosz szellemekkel és a sötétség erőivel volt kapcsolatban, amelyek transzba vitték, és beszéltek rajta keresztül. Egyetemi tanulmányaim utolsó évében sok kubai telepedett le Floridában. Közöttük találkoztam a kubai santaria, vagy boszorkányság gyakorlóival, akik megtanítottak arra, miképpen irányíthatom a szellemeket úgy, hogy saját "vágyaimat" elérjem; hogy miképp gyakorolhatok kontrollt felettük. Mi is az a kontroll, vagy varázslás? Egyszerűen az, hogy az történik, amit mi akarunk. Amikor saját akaratunkat érvényesítjük Isten, vagy mások akaratával szemben, akkor kontrollálunk. Ha ezután munkába állítjuk "barátainkat" a szellemvilágban - a démoni szellemeket -, hogy segítsenek akaratunk érvényre juttatásában - már varázsolunk. Hamarosan ezután egy újabb természetfeletti megtapasztalásban volt részem. Amint befejeztem az egyetemet, és megkaptam könyvelésből a diplomát, egy könyveléssel foglalkozó cégnél kezdtem el dolgozni Miamiban. Egyik nap, amint munkába mentem a belvárosban, hirtelen szivárványokat kezdtem látni az emberek feje és felső teste körül. Ezeket "aurának" hívják. Ezekben az aurákban láttam elhunyt nagyszüleiket, rokonaikat, barátaikat, munkahelyeiket, kapcsolataikat, sőt még a nevüket is, mint valami poszteren. Tudtam, hogy az okkult, pszichikai hatalom mélyebb területére tévedtem. Később New York City-be költöztem, és egy híres számviteli cégnél kezdtem dolgozni a Madison Avenue-n, amely ingatlanadókkal és auditálással foglalkozott. Alig néhány héttel érkezésem után megismerkedtem egy idős orosz asszonnyal, Agathával, aki híres spiritiszta volt. A következő néhány évet szeánszokkal, meditációkkal, szellemi közvetítéssel és okkult gyógyításokkal töltöttem. New York City-ben az A.R.E.-nek és a Edgar Cayce alapítványnak lettem a könyvelője, és sokat gyakoroltam az asztrológiát, numerológiát, kabalát és automatikus írást. Majd miután megismerkedtem a Rudolph Steiner szervezettel, a svájci Dornochban lévő Guertianamba utaztam egy antropozófiai nyári táborba, az okkult tudományok tanulmányozására. Az életemben azonban hamarosan ismét változások következtek. A nyári program után New York City-be tértem vissza dolgozni. Egy őszi napon, amint a 86. utca és a Central Park West metróállomásról feljöttem, tekintetemet egy indiai ruhába öltözött ember vonta magára, aki az utca túloldalán ült egy padon. Hosszú haja feje tetején csomóba volt kötve, széles barna szakálla pedig az ölében levő nyitott tenyéren nyugodott. Úgy tűnt, mintha valamilyen béke övezné. Vagy negyven furcsa kinézetű ember vette körül pokrócokon ülve, akik zenéltek, énekeltek és ettek New York City lármás forgalmának kellős közepén. Odasétáltam és megálltam a csoport háta mögött, hogy figyeljek. Gill Baba, vagy "Szabadság", ahogy később nevezték, felnézett rám, és elkezdett jelbeszéddel szólni (megtudtam, hogy mindig hallgat és soha nem használja saját hangját). Ezt mondta: - Üdvözöllek itthon, ez az amit kerestél! Satya Sai Baba Így jutottam el a jógához, hinduizmushoz, keleti teológiához és egy Satya Sai Baba nevű emberhez. Mind a mai napig él egy ember Dél-Indiában, akit Satya Sai Babának hívnak. A Satya jelentése: "igazság", a Sai-é: "anya", a Babá-é: "apa". Nevének jelentése tehát ez: "minden igazság anyja, apja". Sai Baba nem állítja magáról, hogy ő Jézus, hanem, hogy az, aki elküldte Jézust a földre; vagyis azt állítja, hogy ő maga az isten! Hinduk milliói követik; amerikaiak, kanadaiak, európaiak, és ázsiaiak ezrei imádják mint istent. Sai Babát úgy ismerik, mint a csodák emberét. Meglengeti kezeit a levegőben, és vibuti - vagyis "szent" - hamuhalmokat jelenít meg, amit a hinduk "puja", vagyis imádat céljából kennek a homlokukra. Rákbetegségben haldokló üzletemberek élnek át csodálatos gyógyulásokat démonikus erői révén. Ettem abból a cashew mogyoróból, ami éppen akkor materializálódott kezében. A Shivarathri fesztivál alatt két vödör étellel, - az egyikben rizs volt, a másikban curry -, negyvenezer embert táplált. Gépkocsik folytatták útjukat órákig üzemanyag nélkül. Fényképek és ékszerek materializálódtak a puszta levegőből. Később felismertem, hogy ezek mind a Szent Szellem ajándékainak démonikus hamisításai voltak. Egy szellem megszállottságában Még mindig New York City-ben laktam, nappal teljes időben egy számviteli cég alkalmazásában dolgoztam, éjszakánként pedig meditációs- és jógagyakorlatokat és automatikus olvasásokat végeztem. Egy éjjel azonban hajnali három óra tájban valami felébresztett. Egy ember állt az ágyam lábánál hosszú vörös ruhában. Tudtam, hogy Sai Baba az. Ez sem látomás volt, hanem valóságosan megjelent; ismeretes volt róla, hogy ilyesmit gyakorol. Ujját rám szegezve ezt mondta: - Ideje, hogy Indiába gyere és a tanítványom légy - majd eltűnt. Engedelmesen eladtam a zongorámat, hogy repülőjegyet vehessek, a hi-fi tornyomat pedig költőpénzért bocsátottam áruba; felmondtam könyvelői állásomat és véglegesen levettem rövid hajú üzletemberi parókámat. Elrepültem Dél-Indiába, és az első hat hónapot elsősorban Sai Baba körül töltöttem. Naponkénti megjelenéseiért éltem, amit reggel és délutánonként végzett imádóinak tömegei előtt. A puttaparthi téli otthona és a Bangalore-tól délre eső whitefieldi nyári otthona közt utazott. Miért mennek el az emberek ilyen végletekig, hogy láthassák ezeket az Avatarokat (magasságos lények isteni inkarnációi) vagy gurukat (sötétség eloszlatói), vagy a környezetünkben lehessenek? Azért, mert hiszik, hogy puszta jelenlétüktől, vagy érintésüktől bűneik elvétetnek, és megtörik az újjászületések végtelen sora, vagy ismertebb nevén a reinkarnáció. Indiában kezdett megszállni egy "Sakti" nevű szellem. Csak évek múlva értettem meg, hogy ez egy démoni szellem volt. Más, okkult erőkkel működő magas gurukat is látogattam, majd magam is felszentelt swami lettem, és megkaptam a Swami Devatata nevet, melynek jelentése: Isten Ajándéka. "Szabadság" imádói, akiket "család" néven ismertek, "Áldj"-nak kezdtek hívni. Hat hónap múlva Nepálba utaztam. 147 mérföldet gyalogoltam a Himaláján át egészen a tibeti határig egyetlen hosszú ruhában, egy pokróccal és néhány személyes kellékkel. Három hónappal később visszatértem az indiai Patnába, majd onnan Delhibe. Végül visszarepültem Párizsba. Franciaországban súlyos májgyulladásom lett. Nagy nehezen eljutottam Amszterdamba, ahol három hétig lábadoztam. Kora őszre újra New Yorkban voltam. Long Islanden meglátogattam a szüleimet, majd északra utaztam egy jóga ashramba (monostor), hogy istent "megvalósítsam"! Találkozni akartam a bennem lakó istennel, hogy eggyé váljak vele, hogy ily módon istennek ismerjem el magam. Másfél évet töltöttem ott, a hideg telet egy indiánsátorban vészelve át, a Yea God Családdal, ami a 86. utca és a Cenral Park West addigra már megnövekedett csoportja volt New Yorkból. Nagy százalékban voltunk zsidó származásúak és értelmiségiek, főiskolai és egyetemi végzettséggel, és sokan kerültünk ki sérült családokból. Sok drámai megtapasztalásban volt részem, amíg ott tartózkodtam; órák hosszat meditáltam, beléptem a jóga transz-állapotba, és továbbra is megszállott a Skati nevű szellem. Skati levitt délre, Long Islandre, New York City-be, majd New Englandbe, ahol másoknak is átadtam ezt a démoni szellemet, és tanítottam őket a nagy szellemi igazságokra, amiket tanultam. Ezek ilyen mély értelmű utasítások voltak, mint "Légy szabad, légy boldog." "Távozz el a fájdalomtól." "Engedelmeskedj mindennek. Ne állj ellen semminek." "Nem szereted a munkahelyedet? Hagyd ott!" "Ki nem állhatod a férjedet vagy a feleségedet? Hagyd ott!" "Isten minden, és mindenütt ott van." "A szeretet az Istenhez vezető út." Ezeket is tanítottam: "Az igaz és a hamis, a magas és az alacsony, a jó és a gonosz, a Krisztus és az ördög fogalmai valójában nem léteznek; ezek csak az elmékben lévő illúziók (maya). A transzcendentális meditáció segítségével ki tudunk lépni az anyagi és a szellemi valóság kettősségéből, és átélhetjük, hogy "minden egy". Megcsókolták a lábaimat Emberek kezdtek körém gyűlni, és egy év után mind elindultunk keresztül az országon, kisbuszokkal és kocsikkal. Később még egy berendezett, kimustrált "fanki" buszt is beszereztünk. Amikor elhagytuk Long Islandet, először a Delawarebeli Hockessinben álltunk meg, majd tovább mentünk Tennessee-be, onnan pedig a texasi San Antonioba, Mexico államba, majd az arizonai Tuskonba, végül pedig Mexico államba, egy Baia nevű helyre utaztunk. Minden állomáshelyen hosszú ruhában leültem egy padra egy parkban. A keresők pedig jöttek! Aztán riporterek jelentek meg, és írtak a Szeretet Családjáról, akik eljöttek, hogy megáldják városukat. Amikor megéheztünk, az emberek ételt hoztak, vagy a buszban főztünk magunknak. Mivel szigorúan vegetáriánusok voltunk, nem fogyasztottunk húst, halat, vagy állati eredetű termékeket. A túlsúly soha nem volt gond. Amikor elhagytam Indiát, 55kg voltam. (Valószínűleg azok a "magas" szellemi megtapasztalások, amelyekben némelyek részesültek, a súlyos alultápláltság következményeként keletkeztek.) Mexikóból Dél-Kalifornián keresztül mentünk el Los Angelesbe, San Juan Capistranoba, Santa Cruzba, San Franciscoba, majd végül Berkeley-be. Végül Berkeley-ben, a Kaliforniai Egyetem területén kötöttünk ki. Amikor leszálltam a buszról, átsétáltam a Sproul Plazara, ami a diákok, tiltakozó felvonulók, zavarkeltők és minden más furcsa figura találkozóhelye volt, és leültem egy padra - harmincöt napra. Az emberek jöttek minden felől. A lábaimat csókolgatták, néha hanyatt is estek a szellemi erő jelenléte miatt. Hazudsz Határozottan emlékszem arra, ahogy a harmincnegyedik napon, délelőtt tizenegy óra tájban egy rövid, szőke hajú fiatalember fehér, rövid ujjú ingben átgyalogolt a Plaza pad előtti területén üldögélő tömegen, és hozzám jött. Egyenesen a szemembe nézett és megkérdezte: - A szívedben van Jézus? Mivel főleg csendben voltam, egy fiatal nő segítségével válaszoltam neki jelbeszéd útján: - Bizonnyal a szívemben van Jézus, és Ráma is a szívemben van, és Krisna is, és te is a szívemben vagy. (Akkoriban nagy szívem volt.) - Benned van a Szent Szellem? - kérdezte. Annyi energia volt a testemben a meditációk következtében, hogy amint a kezemet felemeltem, egy közel méteres kék fénysugár áradt ki ujjaimból. Ezt felhasználva bizonyítékként válaszoltam: - Bizonnyal bennem van a Szent Szellem. Ekkor ujját rám szegezve így szólt: - Hazudsz! Jézus nincs a szívedben, és nincs benned a Szent Szellem. Látom a tekintetedből. Sarkon fordult és eltűnt a tömegben. Próbáld meg a benned lévő szellemet Négy nap múlva karavánunkkal egy New York-tól északra eső terület felé vettük az irányt. Annak a "Szabadságnak" születésnapi összejövetelére igyekeztünk, aki néhány évvel azelőtt New York City-ben ült a padon. Amikor megérkeztünk a "föld"-re (így hívták jóga közösségünket), Szabadság jött elénk, hogy fogadjon bennünket. Sok éves hallgatás után újra szólni kezdett. Megkért bennünket, hogy jöjjünk el vele a "Ten" vagy satsang terembe, ahol egy bámulatos történetet fog megosztani velünk. Emlékezetem szerint Gill (ez volt Szabadság igazi neve) elmondta, hogy egy démoni szellem szállta meg Sai Babából, aki arra kényszerítette, hogy csonkolja meg saját testét, kárt okozzon másokban, napokon át sötétségben és elnyomás alatt üljön, majd onnan jöjjön ki, hogy Siva isten szellemét megnyilvánítsa (manifesztálja). Két dolog történt, ami megváltoztatta gondolkodásmódját, mondta. Először is, hazugságon kapta Satya Sai Babát, "Minden Igazság Apját, Anyját". Mégpedig egy súlyos hazugság volt, egy kormány-vízum ügyben. Ha Isten neve "Igazság", gondolkozott Gill, akkor hogyan hazudhat? Hol található benne hazugság? A másik eset abból a tényből adódott, hogy ebbe a jóga ashramba nem vezették be az áramot, nem volt vízvezeték-hálózat, telefon, se semmi, ami összekötötte volna a külvilággal, kivéve egy gáztartályt, amit a fürdővíz felmelegítéséhez használtunk. Egy napon egy baptista férfi hajtott be a "földre", hogy kicserélje a gáztartályt, és egy szórólapot hagyott Gill küszöbén. Gill elmesélte, hogy éppen a jóga-házából jött kifelé csukott szemmel, ahogy a "szellem vezette", amikor átesett a küszöbön, és rázuhant orral a szórólapra. Gill ezt isteni jelként értelmezte, hogy olvassa el. Felszedte tehát, bevitte magával, és elolvasta. A szórólap a János első levele negyedik részéből idézett a Bibliából: "Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem próbáljátok meg a lelkeket, ha Istentől vannak-é, mert sok hamis próféta jött ki a világba. Erről ismerjétek meg az Isten Lelkét: Valamely lélek Jézust testben megjelent Krisztusnak vallja, az Istentől van. És valamely lélek nem vallja Jézust testben megjelent Krisztusnak, nincsen az Istentől: és az az antikrisztus lelke, amelyről hallottátok, hogy eljő, és most e világban van már." Gill újra elolvasta. Néhány hónapon belül kezdett visszatérni a hangja, és Jézus nevének használata által megszabadult a gonosz szellemektől. Arra biztatott, hogy próbáljam meg a bennem lévő szellemeket, ahogy ő is tette. Visszatértem egy jurtába, leültem a földre, összekulcsoltam lábaimat és kinyitottam a számat. Mivel zsidó vagyok, sohasem voltam keresztény gyülekezetben, mégis ez jött ki a számon: - Sakti, vallod-e, hogy Jézus Úr? Sakti, vallod-e, hogy Jézus Úr? Éreztem, hogy mint egy ping-pong labda, valami elkezd fel-le mozogni a hátgerincem táján, amiről tudtam, hogy ez a jógi kundalini szellem. Aztán átsuhant az elmémen, hogy hívjam be Jézust a szívembe. Bár biztos voltam benne, hogy már ott volt, hiszen mindenki más is ott volt, mégis ezt mondtam: - Jézus, jöjj a szívembe. Ha te vagy az egyedüli igaz Isten, akkor csak Téged akarlak. Ezután azt parancsoltam: - Sakti, vallod-e, hogy Jézus Úr? Ha nem, akkor megdorgállak Jézus nevében. Két órán belül a Sakti szellem minden jóga-energiával együtt teljes egészében elhagyta a testemet és a lábaimon át a földbe távozott. Amikor felkeltem, felismertem, hogy drámai módon megváltoztam. Újra az a Ronald Cohen voltam, aki sok-sok évvel azelőtt. A gondolatok kezdtek újra visszatérni az elmémbe. Jógiként, ha csak néhány percre mozdulatlan maradtam, elmém teljesen kiüresedett. Üresség. Gondolatok nélkül. Az érzelmeim is visszatértek. Alig néhány órával korábban csak nagyon csekély érzés, vagy érzelem volt bennem. Szó szerint csak egy üres kagyló voltam, amin keresztül a démoni szellem működött. Ahogy kisétáltam abból a jurtából, észrevettem, hogy minden aura, pszichikai erő, minden jógi hatalom abban a pillanatban elhagyott, amikor a démoni szellem eltávozott. A többieknek is elmondtam, hogy mi történt velem, és megtudtam, hogy sokuknak hasonló tapasztalataik voltak. Három nappal később úgy éreztük, hogy el kell hagynunk a közösséget a hindu istenek képei, a nekik történő tömjénezések, a szobrok és az okkult könyvek miatt. Segítségre szorulunk A Long Island-beli Huntingtonba utaztunk, egy parkba, ahol egy "ragyogó" ötletem támadt: - Menjünk Virginia Beach-be és látogassuk meg az Edgar Cayce Alapítványt. Ő ugyanis sok könyvet írt a Krisztus tudatról, a Jelenések könyvének hét szellemi gyülekezetéről, amely az indiai csakráknak felelt meg (szellemi energia helyei), és még sok más hasonló dologról! Ekkor még nem tudtam, hogy Edgar Cayce maga is médium volt, aki démoni szellemekkel állt kapcsolatban. Egy csütörtök reggel érkeztünk Virginia Beach-be, és még most sem értem, ami ezután történt. Az Edgar Cayce épület közvetlenül a fő autópálya mentén helyezkedik el az óceán partján, Virginia Beach-ben. Fel-le hajtottunk az úton, de nem találtuk. Valahogy a 700-asok klubja nevű keresztény televíziós hálózat épületének parkolójában találtuk magunkat, több mérfölddel arrébb. Én semmit sem tudtam erről a szervezetről, de néhányan már hallottak róla, így hát mindnyájan bevonultunk. Én hosszú fehér ruhámat viseltem, a nők indiai száriban, a férfiak indiai pizsamában voltak. A 700-as klub tagjai beszélgettek és imádkoztak velünk, és elirányítottak John Giminez Kőszikla Gyülekezetébe, egy esti összejövetelre. Aznap délután egy McDnald's-ban egy fishburgerrel megtörtem több éves vegetarianizmusomat. Komolyan vettük, hogy most már Jézus az Őr! Csodálatos volt az az esti istentisztelet. Több mint ezren imádták együtt az Urat természetfölötti nyelveken, amit Isten adott, és gyógyulásokért imádkoztak. A legtöbben előrementünk imát kérni, amikor erre lehetőség nyílt. Giminez pásztor egyetlen pillantást vetett ránk és megállapította, hogy szükséges azonnal bemerítkeznünk. Ez jónak látszott, úgyhogy a férfiakat elvezették az egyik oldalra, a nőket a másikra és útmutatásokat adtak a bemerítkezésről. Hosszú kék ruhákat adtak ránk. Teljesen otthon éreztem magam. Levettem hosszú fehér ruhámat és felöltöttem a kéket. Arra következtettem ebből, hogy a kereszténység csak színváltás. Az egész gyülekezet ottmaradt, hogy végignézze, ami történik. Én voltam a sorban az utolsó, körülbelül a huszonötödik. Az előttem állók egyenként alámerültek, majd új, mennyei, szellemi nyelven énekelve és szólva, kezüket az ég felé emelve jöttek fel a vízből. Végre rám került a sor. A vének megkérdezték, hogy akarok-e betöltekezni s Szellemmel. Igennel válaszoltam. Ekkor a vízbe merítettek. Amikor feljöttem, valami felülről a fejem tetejéről fogva átjárta az egész testemet. Tudtam, hogy ez a Szent Szellem volt. Kezeim fellendültek a magasba és azonnal új nyelven kezdtem énekelni, ahogy előtte sose tanultam. A bemerítkezéssel járó megtapasztalás olyan erőteljes volt, hogy szó szerint kiemelkedtem a vízből. A véneknek kellett utánam nyúlniuk, hogy vállaimat megragadva visszahúzzanak. Emlékeztek még, hogy hová ment a démoni szellem? A földbe. A Szent Szellem pedig felülről jön. Felsétáltam az emelvényre, ahol a többiek nyelveken szóltak, énekeltek és imádkoztak. A zongorához mentem, és nekidőlve imádkoztam imanyelvemen. Ahogy körülnéztem, meglepő volt látni a Szent Szellemet az auditóriumban jelenlévő emberek szemében. Jobbról balra mindenkit végigpásztáztam, majd megfordultam, és észrevettem egy párt a csoportunkból, akikkel együtt jöttünk a busszal, és akik hallani sem akartak erről a "Jézus dologról". (Egy zsidó nő egy héttel később vált el tőlünk, hogy visszamenjen Indiába). Az ő szemükben ismertem fel egy másik szellemet - egy sötét szellemet. Az egész teremben csak egynéhányan voltak mások. Ekkor visszaemlékeztem arra a fiatalemberre Berkeley-ben, Kaliforniában, aki három héttel azelőtt rám szegezte ujját és kijelentette: - Hazudsz. Jézus nincs a szívedben, és nincs benned a Szent Szellem. Látom a szemedből. 1967. júliusának ezen éjszakája óta az Úrral való életem a teljesség és a gyógyulás útja volt mindazokból a rontásokból, amit az okkultizmus okozott bennem gyermekkorom óta. Még évekbe került, mire megértettem, mennyire sérült voltam. Állandóan menekülni próbáltam a múlt sebei elől. Most már tudom, hogy egyedül Istenben találok elfogadást, feltétel nélküli szeretetet, teljességet és életcélt. A valódi Gyakran kérdezik tőlem, hogyan lehet felismerni, hogy egy csoda vagy gyógyulás valódi, Istentől jövő-e, vagy pedig utánzás. A démonikus gyógyítások alábbi jeleinek voltam tanúja: 1. A csodát kísérő légkör nyomott és feszült, sőt egyenesen félelmetes is lehet. A démonikus gyógyulások gyakran sötét környezetben történnek, például egy szeánszon. 2. A gyógyulás miatti dicsőséget nem Istennek, vagy Jézusnak adják, hanem annak, akin keresztül bekövetkezett. Ez a személy "felfuvalkodik", mintha ő lenne Isten. Ez teljesen más egy Messiásban hívő esetében, aki Jézus nevét hívja segítségül, és a csodáért minden dicsőséget Neki ad! 3. Rendkívüli megkötözöttség áldozataivá válnak a démonikus csodák résztvevői. Testükben meggyógyulhatnak, de lelkükben beteggé és megkötözötté válnak. Tudok emberekről, akik félnek elhagyni Indiát, vagy a gurujuk jelenlétét, nehogy visszajöjjön a betegségük. 4. Az okkultizmusban való bármilyen részvétel kiszolgáltatja az embert a lelki gyötrelemnek, az állandó depressziónak és betegségnek, az elmebetegségnek és az elszegényedésnek. Ha ezt nem törik meg, akkor ez a gyötrés a következő nemzedékre is átszállhat. Személyes meggyőződésem, hogy sokan azért lenyomottak, betegek és aggodalmaskodók, mert szüleik vagy nagyszüleik valamilyen okkult dolgot gyakoroltak (Mózes 5. Könyve 5. rész 9. vers). A Talmudban három úgynevezett "messiási csoda" van, amit csak a Messiás és igaz követői lesznek képesek bemutatni. A kultuszokban és a New Age-ben eltöltött éveim során egyszer sem hallottam róla, hogy ezeket a csodákat démonikusan utánozták volna. Az első a lepra meggyógyítása. Minden leprás ellenére, akik India falvaiban mind ez ideig élnek, ismeretem szerint egyetlen egyet sem gyógyítottak meg a guruk, sámánok, vagy okkultisták. A másik a vakon született személy meggyógyítása, aki nem később vakult meg betegség vagy baleset következtében. Ezért bolydultak úgy fel a farizeusok, amikor Jézus meggyógyította a férfit, aki születésétől fogva vak volt. Ennek a csodának az elismerése annak a beismerését jelentette, hogy Jézus a Messiás! A harmadik fajta messiási csoda a süket és néma szellem kiűzése egy személyből, és annak meggyógyítása. A farizeusok is gyakorolták a szabadító szolgálatot, de ehhez meg kellett kérdezniük a démontól, hogy hívják. Egy süket és néma ember nem tudott válaszolni, hogy azonosítsák a démont. Jézus mindhárom messiási csodát bemutatta az írások szerint, és követői által ugyanezeket cselekszi ma is. A Jézus nevében végzett szolgálatom során magam is sok csodás gyógyulást tapasztaltam. Láttam, amint daganatok zsugorodnak össze, majd tűnnek el; dobhártya nélküli emberek pillanat alatt visszanyerik hallóképességüket, és láttam ideg- és fülpusztulással járó betegségből (Boyles betegség) való gyógyulást is. Tanúja voltam daganatok, ízületi gyulladások, ízületi betegségek, a háton, a lábakon és lábfejen megsérült idegek, csigolya rendellenességek, porckorong problémák, megnyomorodással járó betegségek, deformitások, verruca vulgaris (közönséges szemölcs), lupusz, és elmebetegségek gyógyulásának. Sztoikus, hanyatló, kereső állapotomból kiragadott az Úr, és mindent helyreállított. Szabad vagyok arra, hogy szeressek, hogy kifejezzem az érzelmeimet, és hogy betöltsem életem értelmét. Sid Roth kommentárja Ronhoz és más zsidó emberekhez hasonlóan én is a New Age útvesztőjében vándoroltam. Egy napon egy, a Bibliában hívő ember ezt mondta: - Tudod Sid, Isten elítéli az okkultizmusban való részvételedet. Megmutatta nekem a Tórából a Mózes 5. könyve 18. rész 10-12. verset. "Ne találtassék te közötted, aki az ő fiát vagy leányát a tűzön (gyermekáldozat), se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó (asztrológia), se varázsló, se bűbájos (mágikusan megigéz, elbűvöl, elvarázsol), se ördöngősöktől tudakozó (médium, channeling, ouiga táblák), se titok-fejtő (spiritiszta, transzcendentális meditáció, Silva féle agykontroll, Edgar Cayce), se halottidéző. Mert mind utálja az Úr, aki ezeket míveli ó, és az ilyen utálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled." Sok okkult ember hiszi magáról, hogy reinkarnálódott (meghalt és más testében visszajött). Néhányuk hipnózis állapotában beszámolt előző életeiről és olyan helyekről, ahol soha nem is járt. Hogyan lehetséges ez? A Biblia azt tanítja, hogy "...elvégzett dolog, hogy az emberek egyszer meghaljanak, azután az ítélet..." (Zsidókhoz írt levél 9. rész 27. vers). Ez a reinkarnáció minden lehetőségét kizárja. Ezért a régi életekről beszámoló emberek "familiáris" (ismerős) szellemek csatornái. Ezek a familiáris szellemek évezredek óta köztünk vannak. A nővérem, aki értelmes, összeszedett általános iskolai tanárnő, szintén megsértette a Mózes 5. könyve 18-at, és megnyitotta magát a démoni behatásnak. Évek múlva részt vett egy szabadító összejövetelen. Amint az összejövetel vezetője imádkozott, hogy a démonok kezdjenek el megnyilvánulni, hogy ki lehessen őket űzni, köhécseléseket és sikoltásokat hallott a helyiség különböző részeiből. A sikolyok egyre erősödtek. Nem emberi hangnak tűntek. A nővérem nem résztvevőként, hanem megfigyelőként volt ott. Ő így írja le, hogy mit tapasztalt: "Megrémültem és szerettem volna elmenni. Odafordultam a férjemhez (aki egy zsidó könyvelő), hogy menjünk haza, de nem jött ki hallható hang a számon. A nyelvem nem tudott nyugalomban maradni, hanem össze-vissza csavarodott a számban. Aztán lenéztem a kezeimre, és mindkettő ökölbe volt szorulva. Nem tudtam kinyitni őket. A körmeim a tenyerembe mélyedtek. Meg voltam bénulva! A félelem elviselhetetlenné vált. Sírni kezdtem. Aztán egy férfi lépett hozzám és így szólt: "Nevezd meg a démonodat!" Nem tudtam, hogy miről beszél. Hát nem látja, hogy lebénultam? Amikor nem válaszoltam, tovább ment. Majd egy hölgy lépett hozzám és ugyanazt mondta: "Nevezd meg a démonodat!" Azt vettem észre, hogy szavak kezdtek kijönni a számból: "félelem démona." Parancsolt neki, hogy távozzon. Ökleim azonnal elengedtek, és már tudtam beszélni. Tudtam, hogy a szellemvilág valóságos. Azon az estén megszabadultam a félelemtől, ami egész életem során gyötört. Szabad voltam." A nővérem férjével és három fiával együtt ma messiási zsidók. Örülök neki, hogy nem szükséges mindenkinek megtapasztalnia a sötétség láthatatlan világát ahhoz, hogy megtalálja az Urat. Az Ördög valóságos. Az egyedüli védelem pedig Jézus Krisztus a zsidó Messiás.

A bejegyzés trackback címe:

https://marybaxterelmenyeapokolrol.blog.hu/api/trackback/id/tr531907075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CRUSE 2010.04.09. 12:47:09

forrás: havannacsoport.lapunk.hu
EZT TETTE VELEM AZ AGYKONTROLL
(Egy lány vallomása, aki belekerült az agykontroll csapdájába, de sikerült kiszabadulnia belõle)

Nem fontos az, hogy ki vagyok, de egyet szeretnék neked mondani, azt, hogy Jézus Krisztus nagyon nagyon szeret téged. Tudod tegnap láttam Vitray Tamás mûsorát, és benne az agykontrollt, és akkor könnyes lett a szemem, és azt mondtam: "Uram amíg én itt ezen a földön élek, és nem kell hazamennem, addig én harcolni fogok a Te nevedért Úr Jézus. Harcolni fogok azért, hogy az emberek megtudják, hogy mi ennek az agykontrollnak a háttere, hogy ki ennek az irányítója.
Emberek milliói tudatlanságban szenvednek, nem tudják, hogy mi ez az egész. De én, aki átéltem ezt, én elmondhatom az embereknek, hogy hogyan kerültem ki, és mi ez az egész. Kérlek hallgass meg és ne tépd össze ezt a levelet, mert úgy érzem ,hogy ez számodra hasznos lesz.
14 éves voltam ,amikor elõször álmodtam Jézussal. A szüleim nem hívõk, és nem voltak vallásosak, ezáltal nem is kerültem kapcsolatba a hittel. S egyszer álmodtam vele. Olyan jó volt meglátni álmomban, olyan jó volt érezni azt, hogy ott van. És amikor fölébredtem, kirohantam apukámhoz, és mondtam neki: "Figyelj csak apu! Álmodtam Jézussal. Olyan boldog vagyok!" - És apukám egy kézlegyintéssel elintézett: "Ugyan már kislányom, hiszen azt mindenki megteheti" - És akkor én beletörõdtem. Hát ha apukám azt mondja, hogy mindenki álmodik Jézussal, akkor az biztosan úgy van, hiszen õ már olyan tapasztalt, és olyan nagy ember.
Késõbb is megtörtént az, hogy álmodtam Vele, és ez még sokszor megtörtént. Mindig mondott és mutatott valamit, de nem értettem belõle semmit. Hát miért pont én álmodok Vele, miért nem a másik, miért nem a rokonom, miért nem a szomszédom, miért pont én? Már 3 éve mindig volt, hogy álmodtam Vele; volt, amikor egy héten egyszer, egy hónapba kétszer, de mindig álmodtam valamit Vele. És tavaly nyáron kaptam egy ajánlatot. Nagymamám szomszédja beszélt velem, és ezt mondta:"Figyelj csak Móni! Én tudok a te problémáidról, és tudok neked segíteni. Tudok egy olyan módszert, amivel megfejtheted ezeket az álmokat, tudod irányítani az álmaidat, lesz hatodik érzéked, lesz tehetséged ..." - Én bele is egyeztem ebbe az egészbe, és azt mondtam, hogy milyen jól hangzik az, hogy különb leszek, mint mások, végre meg tudom fejteni az álmaimat, s ezáltal beszélhetek Istenhez. S elkezdtem az agykontrollt. Megvettem a könyveket, elkezdtem olvasgatni, és ehhez a nõhöz jártam, meg néhány tanfolyamra. És akkor észrevettem, és õ is észrevette, hogy van nekem valamilyen gyógyító erõm, te biztosan tudod,hogy mi ez, én akkor még nem voltam vele tisztába, de azt hiszem, hogy akkor felismertem azt, hogy ez egy adottság. Egy olyan valami, amit ezáltal kaptam. Én ezt fel is használtam, embereket gyógyítottam, de nem kaptam visszajelzést arról,hogy meggyógyultak-e vagy sem, de azt mondták, hogy ez ideig óráig jó volt.
Elmentem az egyik barátnõmhöz, akinek van egy kistestvére, és mondta nekem, hogy mi lenne, ha megvizsgálnám, mert olyan régóta beteg, amióta megszületett, egyfolytában mûtik a veséjére. Én boldogan vállaltam a feladatot, hiszen segíthetek egy emberen, segíthetek egy gyermeken, hát ez milyen jó dolog, és megvizsgáltam a kisfiút. Elmentem, és másnap azt mondta a barátnõm: "Na Móni ezt jól megcsináltad. - de hát mit csináltam meg? Azt mondta: "Egész éjjel nem aludt az öcsém, egész éjjel sírt, és nem bírt aludni, mert nagyon félt." S akkor elkezdtem gondolkodni: Figyelj csak Móni! Egy gyereknek a lelke még tiszta, úgyhogy benned lehet a hiba. És akkor rájöttem ,hogy ez az egész gyógyítás, ez az egész agykontroll, valami hamis dolog lehet, és azt mondtam, hogy nem csinálom tovább. És nem csináltam tovább. És ekkor következett maga a pokol. Tudod én nem hittem, hogy van Sátán, hogy létezik, de meg kellet látnom. Tudod én álmodtam vele, mindig megjelent álmaimban, és közölte, hogy õ a Sátán. Álmomban mindig templomba menekültem és akkor odaült mellém, és akkor közölte: "Én vagyok a Sátán!" És én rohantam és futottam elõle, és tudod ezek az álmok olyan furcsák voltak mert mindig fölébredtem belõle, mindig éreztem egy ilyen nyomasztó érzést, olyan hatalmas erõt, amely lenyom az ágyra és nem bírom a kezemet fölemelni, mert meg vagyok bénítva, fel akarom kapcsolni a villanyt, de nem jut el odáig a kezem, és szólni akarok apuéknak, de nem jön ki hang a torkomon, és le voltam bénítva és nem tudta megmozdulni, és úgy éreztem, hogy soha senki sem segített rajtam, és itt fogok maradni, és itt kell meghalnom. Azután azt álmodtam, hogy egyik nap fojtogatnak, és én kiabálom a nõvérem nevét, Bea! Bea! És akkor hirtelen felébredtem, és telefonáltam a sógoromnak,hogy : "Figyelj Laci! Mondd meg Beának, hogy beteg lesz, és ne menjen ki az utcára, és öltözzön fel." És akkor Laci ezt mondta: "Persze! Ugyan már Móni már megint a hülyeségeid, maradj nyugton!"
És másnap jött a telefon: Úr Isten! Móni! A nõvéred olyan beteg, hogy föl se bír kelni - és akkor mondtam: "Ugye megmondtam, hogy beteg lesz! Ugye megmondtam ,hogy vigyázzatok!"
Nem hittek nekem az emberek, de késõbb elkezdtek hinni, mert látták a beteljesedését.
Egyszer karácsonykor azt álmodtam, hogy apukám és anyukám elém áll álmomban és azt mondják, hogy: "Móni meg fogsz halni!" Én futottam a szobába körbe-körbe és kiabáltam, hogy nem fogok meghalni, és jöttek utánam és kiabálták, hogy "Móni meg fogsz halni!". Én annyira féltem, fölébredtem, és nagyon féltem. Nem mertem a lábamat kidugni a takaró alól, és nagyon meg voltam ijedve, egész éjjel nem aludtam. Tudod nagyon kikészített ez az egész, mert naponta és havonta álmodtam ezeket, és nem hagytak békén ezek az álmok.
Mindig megjelent a Sátán álmomban és nem hagyott békén. Nappal fáradt voltam, mert nem bírtam éjszaka aludni, és éjszaka meg fenn voltam, mert nem mertem lefeküdni, nem mertem lehunyni a szemem, mert mindig attól féltem, hogy meg fog jelenni. Úgy éreztem, hogy valóban meg fogok halni, már nem sokáig leszek az élõk között, hát meghalok, hát ennyit ért ez a 18 év, nincs tovább. Látták a munkahelyen, hogy semmi sem stimmel velem, hogy valahogy mindig rettegek és húzódozok az emberektõl, hogy félek és akkor az egyik kolléganõm kérdezte, hogy: "Mi van Móni? Mondd el nekem! - És én kiöntöttem neki a szívemet. És januárban jött egy telefon, hogy: "Figyelj csak Móni! Én ismerem a te problémádat. Én nem ismerlek téged, személyesen, de hallottam rólad. Szeretnék neked segíteni. Tudok valakit, aki tud rajtad segíteni."
- Rajtam ugyan ki tudna segíteni - kérdeztem. Rajtam már orvos sem, pszichológus sem tud segíteni. Rajtam már senki sem tud segíteni.
Azt mondta nekem: "Jézus Krisztus az, aki tud rajtad segíteni!" - Jézus rajtam? - kérdeztem, s elkezdtem gondolkozni. Igen, igen én ezzel a valakivel álmodtam valamit, de kavargott minden az agyamban. És akkor megbeszéltünk egy idõpontot, hogy találkozzunk.
Találkoztunk, és mesélt nekem Jézusról, és mesélt nekem Istenrõl. Olyan jó volt hallgatni, olyan jó volt érezni, hogy ebbõl az emberbõl nyugodtság, békesség, szeretet jött, pedig nem is ismertük egymást, de ez az ember mégis szeretett engem, és elmondta, hogy Jézus szeret engem, és szeretne rajtam segíteni. Hívott, hogy menjek el az õ gyülekezetébe, és ismerjem meg Jézust. Elmentem a gyülekezetbe egy vasárnapi evangélizációra, és éreztem, hogy ez az egész nekem szól, hogy az Úr hozzám szól, a szívemhez, hogy milyen bûnös vagyok hogy nem kellett volna ebbe az egészbe belelépnem, hogy igenis a Sátánnal van dolgom, és igenis magának akar, és igenis nem hagy békén. És akkor a lelkész föltette a kérdést: Ki az, aki Jézus mellett szeretne dönteni? És én fölemeltem a kezem, hogy én akarok. Nagyon meglepõdtem, mert mondta, hogy menjek ki oda mellé és imádkoznak értem; és akkor kérdeztem: Most mi fog történni? Szétnyílik alattam a föld, vagy mi? Kimentem elõre és imádkoztak értem. Becsuktam a szememet, és éreztem azt, hogy valaki simogat, hogy valaki szeret, hogy valakinek fontos vagyok, és ez a valaki Isten volt. Akkor éreztem elõször, hogy Jézus él, és hogy nagyon szeret engem, és én olyan boldog vagyok. Tudod, akkor úgy éreztem, hogy ez az egész minden, ami bennem volt, megoldódott, és valóban, megoldódott. A szívemrõl egy akkora kõ esett le, mert megismerhettem Õt, és megéreztem azt, hogy Õ vár. Tudod, azóta Vele járok, ez januárban történt, és boldogan mondom el neked, hogy Jézus a szabadulás, hogy Jézus az egyetlen út az Atyához. Rajta kívül nincsen más út az Atyához, csak Õ van. Tudod, a Sátán most mindent meg fog tenni az utolsó idõkben, tõlünk emberek elõl egyszerûen elrejtse Krisztust, hogy ne lássuk meg Õt, hogy ne forduljunk Õhozzá, hanem induljunk el afelé, hogy önmagunk valljuk, hogy tudunk magunkon segíteni. De ez egyszerûen nem igaz, az ember nem képes arra, hogy önmagát meggyógyítsa, hogy saját magát segítse. Az ember bûnben lévõ ember, akinek igenis bûnei vannak, és nem képes arra, hogy saját magát megváltsa. Nekünk nincsen más megváltónk csak Jézus Krisztus. Jézus Krisztus az, akinek köszönhetjük az életünket. Tudod, Õ hatalmas, kegyelmes, és jóságos Úr. Úgy sajnálom, hogy az emberek félreismerik Õt, és nem ismerik Õt meg valójában. Nem tudják, hogy Õ milyen kegyelmes. Tudod, hogy ma Õ jött el hozzád? Tudod, hogy ma Õ szól hozzád? Tudod, hogy Õ nagyon szeret téged? Mert ha nem hát tudd meg, hogy Õ nagyon szeret téged. Nekem most könnyek folynak az arcomon, de boldogan mondom neked, hogy igenis van Isten, és hogy szeret téged. Én nagyon-nagyon örülök annak, hogy ezt most neked elmondhatom, és hogy elolvastad ezt a levelet, és nem dobtad ki, és nagyon hálás vagyok az Úrnak ezért a feladatért. Hogy igenis elkérhettem ezt, hogy nyomorúságomból kiemelt, mert megtehette volna azt is, hogy ezt mondja: Ó ez az ember engem nem érdekel maradjon ott, ahol van. - de nem ezt tette. Rám nézett, és látta az én nyomorúságomat, az én szívemnek az összetörését, és azt mondta, hogy én ennek az embernek segítek. És tudod, mit tett értem? Nemcsak hogy lenyúlt értem, hanem lejött értem és kiemelt. Tudod milyen nagy szó az, hogy Isten a Fiát adta értünk? Maga az Isten hagyta azt, hogy a Fia elvérezzen értünk. Tudod te ezt? Te sem és én sem soha nem lennénk képesek arra, hogy életünket feláldozzuk másokért, nemhogy a gyermekünket. De Õ megtette, hogy a Fiát adta értünk, akit a legjobban szeretett, mert tudta, hogy csak ezáltal lesz egy híd, lesz egy kapcsolat közte és köztünk.
Figyelj, ha még eddig nem tudtad, hogy mi ez az agykontroll, akkor lásd meg a te szemeiddel, ha máshogy nem akarod elhinni, akkor nézz az én életemre, és tudd meg, hogy ez az egész agykontroll egy sátáni dolog, hogy igenis a Sátán áll mögötte, igenis, õ van mögötte. Tudod Isten egy gentleman. Õ nem erõszakoskodik, Õ nem tolakodik, Õ azt mondja: Ember, ha behívsz az életedbe én bemegyek, de hát ha nem hívsz, én nem megyek. A Sátán pedig tolakszik, furakodik, és akarja a te életedet, tönkre akarja tenni.
Tudod, amióta én Istennel járok, én nem bántam meg azt, hogy Õ él is értem, átélhetem minden napon, hogy találkozhatok Vele. Tudod én nem tudtam, hogy lehet Vele beszélgetni, de lehet Vele beszélgetni. Igenis Õ mond neked valamit, és Õ szeret téged.
Jézus azonban egy szeretõ Úr, Jézus egy megmentõ Úr. Ha eddig még nem döntöttél igazán mellette, akkor én tanácsolom, és azt mondom, hogy dönts mellette igazán, és add át neki életedet egészen és tagadj meg mindenféle sötét oldalt, ami mögött sátáni erõ rejlik (agykontroll)!
Tisztelettel: Egy olyan ember, aki már egyszer beleesett a Sátán csapdájába (de kikerült onnét Jézus segítségével) és arra kér, hogy te ne kövesd el azt a hibát, amit õ már egyszer elkövetett.

CRUSE 2010.04.10. 13:40:30

Szabadulás az átkokból / Derek Prince előadásából/

Galata levél III. fejezete 13-14: Ez az ige az üzenetnek az alapja.
„Krisztus váltott meg minket a törvény átkától átokká lévén érettünk
mert megvan írva átkozott minden aki fán függ. Hogy az Ábrahám áldása Krisztus Jézusban legyen a pogányokon, hogy a lélek ígéretét elnyerjük hit által”.
Ez az ige egy cserére utal ami akkor történt meg amikor Jézus a kereszten függött. Az ószövetségben a 3 Mózesben az áll, hogy mindaz aki úgy hal meg, hogy fán függ átok. Ezért Jézus amikor a keresztfán függött átokká lett. Ami ott történt egy Isten által elrendelt csere. Jézus minden átkot magára vett, a mi átkainkat, hogy mi megszabaduljunk tőlük, és belépjünk Isten áldásába, amelyet Ő az Ő népe számára készített.
Jézus átok lett, hogy mi megnyerjük az áldást.

Az átoknak és az áldásnak a természete:
Az átok és az áldás a biblia két fő témája. Mind a kettő eszköze a természetfölötti erőknek. Jó vagy gonosz erőknek. Egy közös vonása van mind a kettőnek, hogy nagyon gyakran nemzedékről nemzedékre öröklődnek. Mindaddig míg valaki le nem vágja, meg nem szünteti az átkot. Sok szenvedés az életünkben olyan dolgokkal kapcsolatban függ össze amelyek több nemzedékkel ezelőtt történtek.
Meg kell találni a probléma okát, forrását. Ezután meg kell tenned a megfelelő cselekedeteket, hogy felszabadulj az átkok alul. Az átkoknak a hordozó ereje általában szó, amit kimondanak vagy leírnak, vagy egyszerűen a bensőben mondanak ki. Tárgyak is hordozhatnak átkot magukon vagy átvihetnek egyik embertől a másikhoz.

Egy átok olyan mint egy hosszú sötét kar ami a múltból nyúlik ki rád és nem tudod, hogy milyen messziről, és a célod elérése előtt az a gonosz kar mindig elbuktat visszahúz. Vagy egy sötét árnyék ami a múltból nyúlik az életed fölé ami Isten áldását elhomályosítja. Kérni kell a Szent Léleket, hogy mutassa meg neked, hogy mi a te szükséged, vagy helyzeted, vagy problémád.

Példabeszédek idézet: „Miképpen a madár elmegy és a fecske elrepül azonképpen az ok nélkül való átok nem száll az emberre”.
Másszóval, hogyha egy átok van az emberen akkor ennek mindig van valami oka is. Valami okozta ezt.
Először mindig fel kell deríteni az átoknak az okát.
5 Móze 28. itt megtaláljuk az elsődleges okát az átoknak és az áldásnak. Szerencsére ez az ok nagyon egyszerű.

„ ha pedig szorgalmatosan hallgatsz az Úrnak a te Istenednek a szavára betartod és teljesíted minden nemű parancsolatát melyeket én parancsolok néked akkor a föld minden népénél feljebbvalóvá tesz téged az úr a te Istened, és reád szállanak mindez áldások és megteljesednek rajtad ha hallgatsz az úr a te Istenednek szavára”.

Tehát egyszerűen kifejezve a fő oka minden áldásnak az hogyha Isten igéjére hallgat valaki és megteszi azt amit Isten mond. Minden átok elsődleges oka pedig ennek az ellentéte.

15.versszakban ugyanebben a fejezetben:

„Ha pedig nem hallgatsz az úrnak a te Istenednek a szavára hogy megtartsad és teljesítsed minden parancsolatát és rendelését amelyeket parancsolok én ma néked, reád jőnek mind ez átkok és megteljesednek rajtad”.

Tehát az átok első oka ha valaki nem hallgat Isten szavára, nem teszi meg azt amit ő parancsol.

TEHÁT ITT VAN A KÉT PROBLÉMÁNAK A GYÖKERE, AZ OKA.
Az áldásnak az oka: Isten hangjára való hallgatás és az engedelmesség,
Az átoknak az oka: Hogyha nem hallgatsz Isten hangjára és nem teljesíted a parancsolatait.

Ha valaki fölszabadul egy átok alul annak az érdekében, hogy megmaradjál az áldás alatt ezt a feltételt be kell töltened, Isten igéjére hallgatnod kell és meg kell tenned amit ő mond. Ha nem hallgatsz és nem engedelmeskedel a parancsolatoknak akkor az első állapotod vissza fog térni.
Vannak a bibliában olyan források és különleges okok amelyek átkot hoznak. Eddig a legáltalánosabb okokkal foglalkoztunk. Most részletesebben megvizsgáljuk az átkok okait.

Az átkoknak a fő forrása Isten maga.
A bibliában Isten sok mindenre átkot mondott ki. Valószinűleg az egyik legáltalánosabb ítélete Istennek az engedetlen emberekkel vagy nemzetekkel szemben, hogy egy átkot mond ki rájuk. És amikor megvalósul ez az átok, ez Isten ítéletének a megvalósulása. Isten áld is és átkoz is.

Először most átkokkal foglalkozunk melyek Istentől származnak.
Egyik legfontosabb oka az átoknak a 2.Mózes 20.-ban van leírva, 3.4.5.v.sz. Ez az első része a tíz parancsolatnak.
Az átoknak a legáltalánosabb oka az emberek életében az, hogy megszegik a tíz parancsolat első pontját. Ezeket a parancsolatokat nem lehet úgy megtörni, hogy valaki átok alá ne kerülne.

„ Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem, a Héberben az áll én mellettem”

Tehát nem arról van szó, hogy az úr legyen a fő Isten és ő mellete még más Istenek is legyenek, hanem arról, hogy én vagyok az Istened és mellettem más istened ne legyen. Tehát senki mást nem szabad elfogadnod csak az igazi Istent az életedben Istenként.

A második dolog az amit bálványimádásnak nevezünk.

„ne csinálj magadnak faragott képet és semmi hasonlót azokhoz amelyek fenn az égben vagy amelyek alant a földön vagy amelyek a föld alatt vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat mert én az úr a te Istened féltőn szerető Isten vagyok aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban 3. és 4. íziglen akik engem gyűlölnek”

Ez olyan átok ami 3 vagy 4 nemzedéken keresztül hatással van. Több milliárd ember él a földön akiknek az ősei mind bálványimádók voltak több évszázadon keresztül. Gondoljátok meg milyen átok halmozódott fel.
Nagyon fontos, hogy lássuk azt, hogyha valaki az egy igaz Isten mellett másik isten is elfogadott, ez magában foglal minden okkult gyakorlatot.
Hogyha valaki elmegy máshoz beszerezni bizonyos dolgokért amit csak Istentől szabadna elkérni, bármilyen forrás is ez, gyakorlatilag a te Isteneddé teszed ezt a másik forrást is.
Ha pl. jövendőmondóhoz mész amit Isten nem enged meg akkor e mögött a jövendőmondó mögött levő gonosz erőt teszed a te isteneddé. Hogyha okkult gyakorlatokat kezdesz el csinálni vagy kultuszok amelyek a biblia igazságát tagadják, mind ezekben a dolgokban egy olyan erőt teszel magad fölött istenné aki nem az igazi isten.

Ezt nagyon fontos, hogy elmondjuk, hogy az első két parancsolat megszegésére kimondott átkok magukban foglalnak minden fajta okkult tevékenységet. Az Úr azt mondja, hogy a 4. generációig érvényes ez. Hogyha elkezdünk kicsit számolni visszamész 4 nemzedéket akkor mindegyikünknek 30 őse van ezek között. Hányan mondhatjuk, hogy a 30-ójuk közöl egyik sem kezdett el okkult dolgokkal foglalkozni.

Bűn megvallás formája: Pl: Uram bűn volt amikor a jövendőmondóhoz mentem. Utána imádkozni kell érte. /egy láthatatlan sorompó volt az életében, utána elkezdett nyelveken imádkozni. Az okkultizmus visszatartotta a nyelvek ajándékának a szabadságától.
Ha Istennek engedelmesek vagyunk akkor áldás alá kerülünk, ha engedetlenek vagyunk akkor az átka alá.

Összefoglaló hogy mik vannak összeírva 5.Mózes 27. 15.:
Bálványimádás, hamis istenek, szülőkkel való tiszteletlenség, a szomszéd ellen való áskálódás vagy pletyka, igazságtalanság a kiszolgáltatokkal vagy a gyengékkel szemben, /mindenki aki szabad akaratából elvéteti a magzatát átok alá kerül/ a törvénytelen vagy természetellenes szexuális élet,

1 Mózes 12. Isten elhívása
„ és megáldom azokat akik téged áldanak és aki téged átkoz megátkozom azt”.
Akit Isten megáld az mindenféle gonosz erők célpontjává válik ezért Isten egy védelmet is ad neki / aki téged átkoz megátkozom/

Amikor Izraelt szidják vagy átkozzák vagy gonoszul beszélnek a zsidóság ellen ezt antiszemitizmusnak nevezik. Az antiszemitizmus mindig átkot von maga után, személyek vagy nemzet számára. Egyik nemzet a másik után átok alá került mert átkozták a zsidó embereket.
Van még egy fontos átok amit Jeremiás próféta mondott ki de nem figyeltük meg és gondoltuk meg a jelentőségét.

Jeremiás 17 5-6. Ezt mondja az Úr:
„Átkozott az a férfi aki emberben bízik és testbe helyezi erejét az Úrtól pedig eltávozott az ő szive. Mert olyanná lesz mint a hang, a fa a pusztában és nem látja, hogy jó következik hanem szárazságban lakik a sivatagban és sovány és lakhatatlan földön”.

Ez nagyon jó leírása egy olyan embernek aki átok alatt van. Körülötte minden tele van áldással de ő mégis sivatagban lakik. Mindenhol esik az eső de őrá nem esik.

Mi az oka ennek az átoknak? Az, hogy emberben bízott és testbe helyezte az erejét. Az írás azt mondja, hogy „akinek a szive eltávozott az úrtól”.
Másszóval itt van egy férfi aki már ismerte Isten természetfölötti áldásait, kegyelmét, s ezután visszafordult és a saját erejében, cselekedeteiben bízott Isten kegyelme helyett. Ez átkot von maga után.
A mai hitvalló egyháznak a nagyobb része ilyen állapotban van. A legtöbb egyház elfordult Isten természetfölötti kegyelmétől, és elkezdtek a saját képességeikben bízni, és emiatt átok alatt vannak. Ez a mai keresztény egyházban óriási probléma, hogy bár áldás alatt kellene lennünk engedetlenség miatt/ Jeremiás 17. 5. alapján / egy átok alá kerültünk.

Zakariás egy látomást látott egy repülő tekercsről, melynek mind a két oldalán egy átok volt felírva mindarra aki lop és aki hamisan esküszik. Ebben a látomásban ez a tekercs bement egy személy házába és a teljes ház tönkrement. Ez az átoknak a természete. Nemcsak egy bizonyos területet érint hanem olyan mint a rozsda körülötte mindent elpusztít.
Ha valaki néktek hirdet valami más evangéliumot azon kívül amit elfogadtatok átok legyen.

Tehát összefoglalva az átkok fő okai:
Hamis istenek, bálványimádás, okkultizmus, ezek vannak az első helyen.
A következő: tiszteletlenség a szülőkkel szemben, csalás a szomszéddal szemben, igazságtalanság a gyengékkel a kiszolgáltatottakkal szemben, törvény vagy természetellenes szexuális élet vagy vérfertőzés, antiszeminizmus, a testben való bízás Isten kegyelme helyett, lopás vagy hamis eskü, fukarság Istennel szemben, az evangélium megváltoztatása, olyan üzenet prédikálása amely azt mondja magáról hogy ez az evangélium de nem helyesen képviseli az evangéliumot

Hogyha valakinek hamis istenei vannak és te ezzel az emberrel szövetséget kötsz akkor az ő isteneivel is szövetséget kötsz.
Manapság a nyugati világban nagyon általános példa a szabadkőművesség. Egy olyan személy aki szabadkőműves lesz szövetséget köt a többi olyan személlyel aki szintén szabadkőműves.

A szabadkőművesek elmondják neked hogy mindez titok de ez nem titok.
/látható sötétség ,könyv szerző:Hanna: a szabadkőművességről/

Aki szabadkőműves lesz annak egy átkot kell kimondania magára, hogyha elárulod az ő titkaikat akkor foganatosodik. Ezek a: hogy vágják ki a nyelvedet vágják le a karodat stb…A szabadkőművesség bálványimádó vallás. Világos ez a szabályzatuknak a 32.pontjában amely elismeri és felkínálja egy személynek / ja-bu-lon/ az imádást. Ez a név
Ja-bu-lon 3 névnek a kombinációja. A Jahve a baál és pozirisz neveknek. Így a bibliának az igazi Istene össze van kapcsolva két pogány istenséggel amelyeket Isten megátkozott, elítélt. S amikor valaki szövetséget köt ezekkel, ezekkel az istenségekkel köt szövetséget.
Ha valaki a családban szabad kőműves az az egész családot az utódokat és a rokonokat is érinti.
Törzsi társadalmakban gyakran fiatal emberek életében is megvalósul ilyen átok. Bizonyos ceremóniákba jogokba bevezetnek fiatalembereket, gyakran megvagdossák a bőrüket, vagy egy bizonyos port a bőrükre hintenek, és ez a bálványimádás átka alá vonja azokat a fiatal gyermekeket is, annak a bálványimádásnak amelyre figyel, amelyet gyakorol ez a törzs.
Vannak olyan átkok amelyet sátán szolgái mondanak ki, ezeket a szolgákat különböző nyelvekben más fajta jelzővel illetik. Angolban azt mondanánk ezek varázslók. Amerikában másképpen nevezik őket stb…
Az ilyen embereknek valódi természetfölötti erejük van, ne becsüld ezt alá.
Hogyha egy törzshöz elmész misszionáriusként ne mondd azt nekik, hogy a sátán és a démonok nem valósak mert ők jobban tudják mint te, hogy valósak. Az üzenet az, hogy sátán valós de Jézusnak nagyobb ereje van. Hallgatni fognak rád különösen akkor ha ezt be is tudod mutatni.
Nem kell félnünk mert Jézus azt mondta hogy :
„imé adok néktek hatalmat az ellenségnek minden erején”
Ha valamit beviszel a te házadba ami okkultizmussal vagy bálványimádással kapcsolatos akkor megnyitottad az utat az ajtót egy átok számára, hogy az bekerüljön a te otthonodba. Néz meg a lakásodat, hogy van-e bent olyan tárgy ami nem Jézus Krisztust tiszteli.
Gyakran van olyan, hogy a gyerekek nem alszanak éjszaka, sírnak, nyugtalanok, félnek. Egy nagyon általános közös oka ennek az, hogy valami van a házukban ami sátán számára megnyitja az ajtót. Vizsgáld meg a házadat hogy semmi babonás dolog pl .szerencsepatkó stb.. ezek a sátán előtt nyitják meg az ajtót.

Most elmondom hogyan lehet megszabadulni az átkoktól.
Szeretnék néhány egyszerű útmutatást mondani:
Van egy alapvető mintája ennek ami 4 részből áll.
A felismerés , a megtérés, a visszavonás, az ellenállás.
1 –Felismerés: Ismerd fel, hogy mi a problémád.
2 –Megtérés: Térj meg. Bánd meg mindazt ami által egy átok jött az életedbe.
3 –A visszavonás: mondd ki, hogy nem fogod többé alárendelni magad ezeknek a dolgoknak. / keresztényekként jogunk van azt kimondani, hogy nem rendelem alá magamat semmilyen más forrásnak csak Istennek. Megtagadom ezt, mostantól fogva ennek nincs semmi helye énbennem /
4 – Ellenállás: Folytasd az ellenállást, állandóan utasítsd el ezt a dolgot, hogy ne legyen joga a te életedben, hogy uralkodjon, hogy kontrolláljon téged.

Jakab 4.7. azt mondja: ezért vessétek magatokat alázatosan Isten alá, nem az ellenségnek, nem démonoknak, hanem az Isten alá. Álljatok ellene az ördögnek. S ő mit fog tenni? Elmenekül tőletek hogyha betöltöd a feltételeket. Az ellenállás egy folytonos tevékenység.

Aztán a te szabadulásodnak adj egy igei alapot.
A legjobb a galata 3. 13, 3. 14. Jézus megváltott bennünket az átoktól átokká lévén, hogy mi Ábrahám áldását kaphassuk meg.
Jézus munkája által megszabadulhatunk a sötétségnek a hatalma alól és által mehetünk Jézus Krisztus országába. Ez olyan mint két terület és a kettő között szakadék van. Az egyik a sátáné a másik Isten országa, de csak egyetlen egy híd létezik a szakadék fölött és ez pedig Jézus Krisztus keresztje. Hogyha ezen a hídon mész át akkor átjuthatsz az egyik országból a másikba és Isten ezt akarja, hogy te ebben az országban légy.

1 János 3 .8. a 2. rész: „Azért jelent meg Istennek fia, hogy az ördögnek a munkáját lerontsa”.
Lukács 10. 19. „Ímé adok néktek hatalmat az ellenségnek minden ereje fölött”.

Ezek nagyon világos igei alakok. Hogyha ez le van fektetve az életedben valld meg a te hitedet Jézus Krisztusban, mert Jézus a mi megvallásunknak a főpapja. A te magvallásod alapján történik, hogy mit mondasz te őróla aszerint fog ő cselekedni.

A 3. kötelezd el magad engedelmességre. Hogyan leszünk méltók arra, hogy áldást örököljünk, mit kell tennünk? Isten hangját kell, hogy hallgassuk és megtegyük amit ő mond. Tehát ha elnyerted a szabadulásodat akkor döntsd el, határozd el, hogy mostantól fogva hallgatni fogom mit mond Isten, és meg fogom cselekedni ezt.

A következő lépés az, hogy valld meg mindazt a bűnt amiről tudsz. Akár te magad tetted meg akár a te őseid. Mert az őseid bűnei is egy bizonyos módon befolyással lehetnek az életedre. De van egy különbség, te nem vagy bűnös, vétkes az ő bűneikért de a következményei téged is befolyásolnak. Nem vagyunk felelősek az őseink bűneiért, de hogyha tudod hogy a te őseid bálványimádók voltak vagy keresztény tudományban vettek részt, vagy mormonok voltak, hogyha valami ilyesmit csináltak ami teljesen ige ellenes, föl kell szabadulnod ez alól.

A következő az, hogy meg kell bocsátanod minden személynek. Jézus azt mondta, hogyha imádkozol és bármi panaszod van a te felebarátod ellen, bárki ellen akkor mit kell tenned? Megbocsátanod.
A meg nem bocsátás a szívedben sorompó a te imáidnak a meghallgatása előtt.
A megbocsátás nem érzelem hanem elvi döntés. Azt szoktam mondani az embereknek, hogy tépjék össze az adósleveleiket.
Meg kell bocsátanunk mindenkinek, meg kell szakítani minden kapcsolatot az okkultizmussal a saját és az őseid életében.

Jézus azt mondta:
„bármit megkötöztök a földön a mennyben is kötve lészen, és amit itt megoldoztok a földön a menyben is oldva lészen”.

Szeretném megmutatni, hogyha felszabadultatok innen hová haladjatok tovább. Ezután meg kell vallanotok és számítanotok kell Ábrahám áldására. Hisz azért szabadulunk meg az átoktól, hogy Ábrahám áldását örököljük.

Mondd utánam:
Jézus keresztáldozata által kijöttem az átok alól és beléptünk Ábrahám áldásába akit Isten megáldott minden dolgában.

Emlékezzetek, a Szent Léleknek az áldása ez, a Szent Lélek közvetíti számotokra ezt az áldást. Barátod kell, hogy legyen a Szent Lélek, hogyha megszomorítod a Szent Lelket, hogyha nem tiszteled őt, akkor visszatartja az áldást.
Az ő kezében van Isten tárházához a kulcs. Hogyha akarsz gazdagságot akkor ővele köss barátságot. Ne felejtsd, hogy Isten mindenben megáld téged. Nem egy éjszaka kapsz meg mindent, de utána alkalmassá válsz arra, hogy ezeket megnyerjed.

Ehhez az irányhoz ragaszkodnod kell, hallgatnod kell Isten igéjét, és meg kell cselekedned azt, hogyha továbbra is Ábrahám áldásába akarsz maradni. És a helyes megvallásokat mondjad.
Hogyha valaki úgy érzi van rajta átok akkor én szeretnélek bevezetni egy olyan imába ami segít az átoktól megszabadulni.

Aki segítséget kér az álljon fel.

Először is egy világos igei alapot fogunk lefektetni a megfelelő igékkel.

Ezután meg kell vallanod a hitedet Krisztusban, engedelmességre kell magadat elkötelezned, és hogyha van olyan bűn amiről tudsz valld meg ősöd életéből is.

Ezután bocsáss meg minden személynek, utána szakíts meg minden közösséget a te és az őseid életében az okkultizmussal, és szabadulj meg minden olyan tárgytól ami átkot hoz az életedbe, és utána szabadítsd meg magadat Jézus nevében az átoktól.

Azért szabadulunk meg az átoktól, hogy Ábrahám áldását örököljük.

Ez az ima az Úr Jézus Krisztushoz szól és ő az aki megválaszolja ezt az imát.

Tehát mondjátok ezeket a szavakat utánam:

Átoktól megszabadító ima:
Uram, Jézus Krisztus…… Hiszem, hogy te vagy Isten fia….. és az egyetlen út Istenhez……. Hiszem, hogy te meghaltál a kereszten a bűneimért……. és feltámadtál a halálból……. Hiszem, hogy te a kereszten átokká lettél…….. minden olyan átokkal ami engem illetett…… hogy én megszabaduljak az átoktól…… hogy bekerüljek az áldásba…… Uram megvallok minden bűnt……. amelyeket én elkövettem vagy az őseim……. Kérlek bocsáss meg……. én is megbocsájtok mindenki másnak……… Bármit is tettek ellenem megbocsátok……… mint ahogy Isten megbocsátott nekem……… Szintén megbocsátok önmagamnak is……… Minden kapcsolatot megszüntetek bármilyen okkultizmussal…….. és megígérem, hogy megszabadulok……… minden okkult átkozott tárgytól…….. S most uram elfogadom a te megbocsátásodat………. és azzal a tekintéllyel amelyet adtál nekem………. Isten gyermekének…….. fölszabadítom magamat és azokat……… akik a tekintélyem hatalma alatt vannak……… minden átoktól az életünkben…….. Most Jézus nevében szabadulást parancsolok……Jézus nevében kijelentem ezt………. és elfogadom hit által……….. Jézus nevében………

És most kezdj el hálát adni az Úrnak. Ez a hitnek a legbiztosabb kifejezése:
Köszönöm Uram….. Köszönöm Jézus…….. Köszönöm ÚrJézus….. Köszönöm Uram…….. köszönöm köszönöm………

Nagyon jó elv, hogy fordulj valakihez és mondd el neki ezt magadról el.
Mondjátok el egymásnak első személyben:
Jézus keresztáldozata által ………kijöttem az átok alól………. kijöttem az átok alól………. és beléptem Ábrahám áldásába……… és beléptem Ábrahám áldásába………. akit Isten megáldott minden dolgában……… akit Isten megáldott minden dolgában.

Most szakítsunk arra időt, hogy adjunk hálát az úrnak:
Köszönöm Uram, köszönöm Jézus…….. Köszönöm Uram, köszönöm Jézus.

Minden átok legfőbb oka az hogy nem hallgat valaki Isten igéjére és nem cselekszi meg azt. Vannak olyan átkok amelyeket Isten mondott ki olyan magatartásra amely nem Istennek tetsző. Láttuk, hogy a legnagyobb átok abból származik, ha idegen isteneket követ valaki, bálványimádásba keveredik és az okkultizmust cselekszi. Több dolgot megvizsgáltunk amelyre Isten átkot mondott ki.

Most több más okkal fogok foglalkozni amelyek átkot vonnak maguk után. Az átkoknak a másik forrása az amikor valaki Isten nevében szól, Isten szájaként szól. Az átok önfenntartó, mindaddig megmarad amíg ezeket valaki le nem vágja, meg nem tudja szünteti.

A következő dolgot amelyet nagyon kevés keresztény ért meg manapság
Olyan személyekkel kapcsolatos amelyeknek a kapcsolatukban egymás között hatalmuk vagy tekintélyük van. A hatalom vagy a tekintély nem túl közkedvelt dolog a világ sok részén manapság de a valóságban most is érvényes és létezik. A tekintélyt nem az ember találta ki, hanem Istentől származik. Az egyik személynek tekintélye van, hatalma a másik fölött akár tetszik akár nem, pl: a férjnek a feleség fölött, a szülőknek a gyerekei fölött, a tanárnak a tanulók fölött stb.. Emiatt a tekintély miatt ami a kapcsolatokban van azok a szavak, amelyeket a hatalommal bíró személyek kimondanak, a hatalmuk alatt lévő emberek felé, természetfölötti jelentőségük van. Legyenek azok átkok, vagy áldások.

Hogyha megvizsgáljuk a bibliát azt látjuk, hogy Isten áldása mögött a következő legfontosabb áldás az apának az áldása. Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy megkapjátok az apai és anyai de elsősorban az apai áldást. Az Isten áldását senki nem várhatja el, hogyha nem tiszteli a szüleit. Sose mondj magadról negatív kijelentéseket, mert ezzel átkot mondasz ki magadra. A negatív szavakat úgy tudod hatástalanítani hogy annak a szónak a pozitív oldalát mondod ki és annyiszor amennyiszer a negatív kijelentést tetted.
„ Nem halok meg hanem élek, és hirdetem az Úrnak hatalmas cselekedeteit”. 3x elmondani.

(Lehet-e Isten által oltalom alá helyezni magunkat az átkokkal szemben?)
Isten mindenkitől meg tud bennünket óvni, kivéve önmagunktól.
süti beállítások módosítása